Uncategorized

Kiezen voor jezelf is kiezen voor je gezin

In 2015 heb ik besloten om mijn sport prioriteit te geven en er vaste momenten van te maken in mijn agenda. Anders… was er niets van terechtgekomen. Ik was namelijk eerder lid van een sportschool, twee keer zelfs, maar na een tijdje (na er ongeveer 3 keer te zijn geweest) stopte ik ermee. Herken je dat? 

Maar deze keer was ik vastbesloten ervoor te gaan. 

Waarom ik dit zo belangrijk vind? Ik realiseerde me dat er maar één persoon is die echt voor mij kan zorgen: dat ben ik. Ik kon niet wachten tot het moment dat iemand mijn leven verbeterde of er vanzelf iets veranderde aan mijn situatie. Er is maar één persoon die me kan helpen en dat ben ikzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *